Hayırseverimiz

OKULU YAPTIRAN HAYIRSEVER İŞADAMI AHMET TERZİOĞLU

08.01.2013 1544

AHMET TERZİOĞLU;

12 Eylül 1926 yılında Buldan'da doğdu. İlkokulu bitirdikten sonra çalışma hayatına atıldı. İplik ve yerli malı tüccarlığı yapmıştır. Evli ve 1 çocuk babası idi. Sosyal alanlarda Buldan'a bir çok hizmetleri olmuştur. Buldan Güzelleştirme Derneğinde başkanlık yaptığı 12 yıllık süre içinde; Kestane Deresi Mesireliğini, Güzelleştirme Düğün Salonunu ve dükkanları hizmete açmıştır. Buldan Belediye Meclisinde Meclis üyeliği yapmıştır.Bu alandaki hizmetlerine 1989-1990 eğitim öğretim yılında eğitime açılan Ahmet Terzioğlu İlköğretim Okulunu yaptırarak Milli Eğitim Bakanlığına devrederek devam etmiştir.

Hayırseverimiz Ahmet Terzioğlu 22 Nisan 2004 tarihinde İstanbul'da vefat etmiş ve    25 Nisan 2004 tarihinde Buldan'da defnedilmiştir.

GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE AHMET TERZİOĞLU FOTOĞRAFLARIYLA